Skip to content

Flames – Mitt utekök

Min vedugn och matlagning utomhus

  • Hem
  • Elda
  • Recept
    • Förrätter
    • Varmrätter
    • Efterrätter
    • Tillbehör, marinader och rubbs
      • Rubs
    • Pizza
      • pizzadeg
    • Bakning
    • Drinkar
    • Smoothies
  • Uterum
  • Vedugnar
  • Verktyg
  • Om Flames

Baka tunnbröd

juni 22, 2017juli 20, 2017

Jag har testat att baka tunnbröd i ugnen, det är lite tixigt men blev väldigt gott. Viktigt att borsta bort allt löst mjöl från bröden före gräddning. Degen innehåller mycket kornmjöl som tål hög värme, men gör degen en lös och inte så smidig konsistens.

Dela det här:

  • Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)

Relaterade

Posted in Fisk

Inläggsnavigering

Party meatballs
vattenmelonslush

Sök

Senaste inläggen

  • Auberginerullar i tomatsås
  • Squashplättar
  • Färskpotatis
  • Underbara sommar
  • Fajitas

Kategorier

  • Fisk
  • Recept
  • Vegetariskt

Arkiv

  • februari 2018
  • juli 2017
  • juni 2017
  • augusti 2016
  • juli 2016
  • september 2014
  • maj 2014

Meta

  • Logga in
  • Flöde för inlägg
  • Flöde för kommentarer
  • WordPress.org

Flames – Mitt utekök

Min vedugn och matlagning utomhus

Proudly powered by WordPress | Theme: canape by Automattic.
 

Laddar in kommentarer …
 

Du måste vara inloggad för att kunna skicka en kommentar.